Direktlänk till inlägg 10 september 2015
Här kommer ett enkelt recept som funkar till köttbullar, köttfärslimpa och pannbiffar. Detta är ett recept jag själv hittade på kokaihop.se och gör med jämna mellanrum. Igår blev det köttbullar med bolognesekrydda för första gången, brukar annars göra med fransk löksoppa som jag nog faktiskt föredrar men det var gott även med bolognese!
Ingredienser:
500g nötfärs (bland- och fläsk går oxå bra)
1dl mini créme fraiche
I påse Fransk löksoppa eller bolognesekrydda
Ev en riven morot
Gör så här:
Blanda färsen med övriga ingredienser. Forma färsen till bullar, biffar eller en limpa och tillaga därefter. Limpans tillagning i ugnen tar ca30 minuter på 175grader.
Tips! Linda in limpan i bacon innan tillagning eller ännu bättre, peta in några katrinplommon i den!!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
||||
7 |
8 |
9 |
10 | 11 | 12 |
13 | |||
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
|||
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 |
29 |
30 |
|||||||
|